19okt

Een zoon erbij – deel twee

“Lieve Feline,

Hier zit ik dan, samen met Julian … en best wel veel speelgoed. Speelgoed waarmee Julian nog speelt. Maar ook speelgoed waar niemand mee speelt … hij niet omdat het een jongetje is … en ik niet omdat ik er een beetje te oud voor ben geworden.

Ik heb er zelf vroeger wel mee gespeeld en al die tijd bewaard voor een ander meisje dat er mee zou willen spelen.

barbiesHet zijn vier barbiepopjes, mét kleertjes. De bedoeling is dat je de popjes uit gaat kleden en dan met andere kleertjes weer aan gaat kleden. Oh, maar pas op!! Er zijn ook kleine voorwerpjes bij, zoals schoentjes. Die moet je niet in de buurt van je zusje leggen, want dan eet ze ze misschien op en dat is niet goed natuurlijk … dus hou alles maar goed voor jezelf.

Ik hoop dat je alles mooi vindt. barbie kleertjesDie rode Spaanse dansjurk vind ik het mooiste … die heeft mijn oma nog gemaakt. Goed hè!?

Heel veel plezier ermee en hopelijk zien we elkaar snel weer eens.

Dikke knuffel, Valérie (voor jou, tante Vallebal 🙂 )”

3 comments

  1. ohoooh… de popjes zijn heel erg welkom… en als de popjes zich net zo vaak moeten verkleden als hun nieuwe poppenmoeder (die toch wel minimaal 3 x per dag een nieuwe ‘pinsesse’ jurk aanwil) dan denk ik dat dit haar nieuwe dagtaak gaat worden. Fijne reis naar Woerden popjes!

  2. Rogier speelde vroeger veel met barbie-poppen, d.w.z. benen uittrekken en onthoofden, in bomen gooien, maar hij had er wel veel plezier mee.

  3. Feline zal er vast blij mee zijn, denk ik Valérie. Fijn om door te kunnen geven aan de oudste dochter van je denk ik oudste echte vriendin.

Een tip of aanmoediging? Leuk als je die hier achter laat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2014, All Rights Reserved