Over mij

PenvriendHoe is het begonnen?
Ik schrijf al sinds het moment dat me dat is geleerd. Vooral in briefvorm naar mijn vader die ergens anders woonde dan wij. Tien jaar was ik toen ik door middel van een advertentie in de Hitkrant meisjes van mijn leeftijd opriep om met mij te gaan schrijven. Vele brieven vielen er op de deurmat, dertien werden mijn favoriet en jaren later schreef ik nog met drie van deze meiden. Op veertienjarige leeftijd, bracht een advertentie in de Popfoto mij naast penvriendinnen ook penvrienden. Met al deze correspondentievrienden en -vriendinnen werden er in die tijd dan ook pakken briefpapier door mij volgeschreven met alles wat ik meemaakte. Ik zal ook zeker echt honderden pennen hebben versleten.

Tijden veranderen
Brieven werden vervolgens e-mails, gebeurtenissen thuis werden belevenissen in het buitenland, met uiteindelijk gevolg dat ik mijn reisverslagen op een blog ben gaan plaatsen. Als Val op reis heb ik anderen van menig stukje aarde waar ik op dat moment was,  proberen te laten mee genieten via diverse blogs.

Extra inspiratiebron
Maar ook aan die fase kwam een einde. Misschien nog wel indrukwekkender dan al mijn reizen bij elkaar was de periode dat ik zwanger was en Julian kreeg. Een blog over de baby Visser kon uiteraard niet uitblijven en hoewel ik de regelmaat kwijt ben dat ik daar nog eens kom vertellen, blijft Julian een grote inspiratiebron voor veel van mijn verhalen.

Val verhaalt
Tegenwoordig probeer ik in korte verhalen uiteen te zetten wat mij bezighoudt en vooral…wat mij raakt, liefst met enige humor. Mijn doel? Uiten van emoties, verwerken van specifieke momenten, herkenning geven … en vinden.

One comment

  1. Eindelijk is ie er dan. Hoop dat ik alles kan en mag gaan volgen. Hartstikke leuk hoor

Een tip of aanmoediging? Leuk als je die hier achter laat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2014, All Rights Reserved